Ett trovärdigt och seriöst företag

God eftermiddag, god eftermiddag! Hoppas ni har haft en bra lunch och att ni nu har tillräckligt med energi för att ta vara på resten av den här dagen. Medan jag fortfarande har min energi tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till er. Det ska handla om företaget Dermaestetic, vilket är företaget som har hjälpt mig med botox i Umeå. Om ni skulle vilja veta mer om företaget eller vad de kan hjälpa dig med kan du läsa vidare här.

För några veckor sedan gick jag till det här företaget för att prata om botox, något som jag länge hade varit intresserad av att göra. Tanken var då att jag skulle diskutera lite med dem hur det hela skulle gå till och jag behövde boka en tid för behandlingen. Tanken var att jag skulle genomgå en behandling med botox i Umeå för att fylla ut min panna lite. Innan hade jag väldigt tydliga rynkor i pannan, vilket jag aldrig riktigt har gillat. Jag har länge stört mig på det och ville därför få en slätare panna genom botox. Redan vid det första besöket hos dem blev jag väl omhändertagen och jag kände mig hela tiden trygg, även under min bokade tid för behandlingen. Behandlingen gick fort, det var knappt så jag hann bli nervös innan det var över. Nu har jag sett resultatet varje dag i några veckor och jag kan äntligen dela med mig om vad jag tycker till er. Så mycket sin jag älskar min panna just nu har jag aldrig älskat den, jag skäms inte längre över att ha tydliga rynkor i ansiktet. Avslutningsvis skulle jag vilja tipsa er om det här företaget om ni också är intresserade av att genomgå en behandling med botox i Umeå.