Samtalsterapi i Höör

God morgon, god morgon! Varmt välkommen till en ny dag och ett nytt inlägg, idag kommer du få läsa om min upplevelse av företaget Kensgård for life. Det är nämligen företaget jag vände mig till för att gå på samtalsterapi i Höör och jag vill gärna dela med mig lite av det.

För några månader sedan märkte jag att mitt humör ständigt gick nedåt, det var som att jag hade varit på toppen och nu var på väg mot botten. Självklart försökte jag göra allt för att fortsätta må bra men jag hittade ingenting som verkade fungera, jag kände inte heller att jag hade någon att prata med i stunden. Jag hade helt enkelt ingen som jag kunde dela med mig av mitt mående till, vilket gjorde att jag bar allt inom mig. Det gjorde verkligen inte saken bättre, utan bara sämre. Det var i den stunden jag insåg att jag ville gå på samtalsterapi i Höör, det kändes som att jag i alla fall skulle må lite bättre om jag pratade ut om sakerna jag tänkte på. För det behövde jag hitta ett företag som kunde hjälpa mig med det, jag hittade då Kensgård for life. Allt jag kunde läsa mig till om dem visade på att jag skulle få bra hjälp hos dem, vilket jag senare även fick. Att få någon att prata med gjorde att jag började må aningen bättre direkt, jag kände en lättnad i hela kroppen och kände mig inte alls lika tung som jag tidigare hade gjort. Det var otroligt skönt att äntligen ha någon att prata med, tack vare att jag har gått till dem för samtalsterapi i Höör mår jag idag mycket bättre.